ACTIVITATS INTERACTIVES: es mostra el text descriptiu de l'activitat de color verd. FITXES IMPRIMIBLES I MATERIALS: es mostra el text descriptiu de color vermellós.

lunes, 9 de mayo de 2011

Oques ortogràfiques
Des del Seminari d’Educació Especial de la Comarca d’Osona del curs 2009-2010 vam elaborar, entre altres materials, diverses OQUES ORTOGRÀFIQUES amb les quals podem treballar amb els alumnes les següents normes:


- La RR
- G/GU
- J/G
- Q/QU
- Infinitius
- Majúscules en noms propis
- S sorda
- S sonora
- S en posició inversa

Tot aquest treball és fruit de l’esforç i la constància d’un grup de mestres d’Educació Especial de la comarca d’Osona i el podeu trobar a l’espai del Centre de Recursos Pedagògics d’aquesta comarca.
Cadascuna de les diferents oques ve acompanyada del llistat de paraules que es treballen, les graelles on realitzar-ne l’escriptura i la norma ortogràfica concreta.

La redacció i publicació d’aquest article forma part d’una idea compartida i, per tant, ha estat elaborat conjuntament amb la Yolanda Roset també finalista dels premis Edublogs amb el seu bloc Recursos per a l'educació especial. Podeu accedir al seu bloc clicant seguint el seguent enllaç:


http://blocs.xtec.cat/recursosee/

Des dels nostres blocs volem felicitar a la resta de les mestres del Seminari pel treball realitzat i pels futurs treballs que de ben segur es portaran a terme.

2 comentarios:

 1. Hola Núria, bon dia!
  Ha estat tot un plaer compartir una publicació conjunta a través dels nostres blocs; és un bon exemple de comunicació en xarxa i ens ajuda a veure com les noves tecnologies poden acostar-nos a maneres de treballar enquip i a sumar esforços per aconseguir objectius comuns.
  Espero que aquest sigui l'inici d'altres publicacions conjuntes doncs ho trobo molt enriquidor.
  Una abraçada molt i molt forta i... BONA FEINA!

  ResponderEliminar
 2. Gràcies Yolanda, m'agrada molt treballar conjuntament amb tu i tens raó, estem molt ben comunicades...!
  Una forta abraçada!!!

  ResponderEliminar